onsdag, juli 21, 2010

Ärenden som ska görs.....

.. det kan man ha ibland.... jag har 2 stycken klockor som jag gillar. Den ena är en finare klocka som jag bara älskar, den gick sönder för ett tag sedan,. Det var spännet som gick av, den funkade ändå... men sen slutade batteriet , hmmm. Tog min andra klocka.... sen tog batteriet slut.... Varför fixar man INTE det medetsamma??!! Nä .... sån är jag. Idag bestämde jag mej!!!! Måste till ur makaren..... då har han slutat sälja min finaste klocka och vet inte om han kan fixa spännet. Byta batteri gjorde han i båda klockorna och imorgon får jag komma tillbaka .... hoppas att han kan fixa den..... det är en trevlig ur makare.....han gör nog sitt bästa. När man ändå är på stan..... jag har läst ut mina böcker.... behöver ha nåt nytt att sätta ögonen i, veckotidningar ger inte så mycket ( förutom recept och ibland nåt fint handarbets mönster). Så .... in på bokhandeln och hittar lite xtra priser...... Hittade denna boken, jag har läst dom andra så varför inte prova den här oxå ??!!

Jag har hunnit med lite stickning oxå..... kommit en liten bit på bakstycket.
Sen har jag suttit ute på nätet lite, jag letar efter en virkad flickklänning som jag själv hade som liten. Har varit hos mamma och kollat efter mönstret, men hittar det inte. Jag vet att syz har virkat en snarlik klänning till sitt barnbarn Linnéa, men jag vill virka en i lite större storlek typ 4-5 år. Jag tror att jag ska ta mej till syz på Mixen imorgon och se om jag kan hitta nåt. Mönstret är rätt gammalt.... typ.....slutet 60 tal början 70 tal. Om nån har ett mönster på en virkad flickklänning storl 4-5 år, får ni gärna höra av er.

Kram

3 kommentarer:

 1. Är det en speciell klänning du vill ha beskrivning till eller en virkad vilken som helst ? Jag kan leta i mina pärmar om jag bara vet på ett ungefär vad du letar efter.
  // Eva

  SvaraRadera
 2. hej min vän!
  tack snälla för att du tittar in ibland, jag blir lika glad varje gång!
  jag ska ta en titt i mina gamla mänster, hittar jag något mailar jag dig en bild.
  Ha en skön dag!
  Kram lene

  SvaraRadera