lördag, juli 10, 2010

Hoppsan då....

..det blev lite sent igår...... och då fick det vara tills jag hade fixat ALLA bilderna från kvällen. Vår eminenta gäst heter ATLAZ!! Visst är han för tjusig..... gillar att koppla av vid grillen=kanske liten smakbit????
Hundgodis har vi alltid hemma ...utifall.

Smakade visst inte så himla gott.....
..finns det verkligen inget annat????

En liten puss kanske.....

Här sitter Altaz´husse Göran och hans syster Tinna.......


Min son Albin kliar "lillavovven", tror nästan att han får plats i knät....?

Har man ätit gott blir man såååå himla trött....
... kommer det nåt gott här??? Eller en "tjuv" kanske ..... ska vi skälla och låta...???? Nejdå det är bara Philip som försöker komma ut och umgås lite.

Skit oxå... läppen fastnade visst i hörntanden... syns det att jag försökte stjäla lite mat.?????

Nej då Atlaz inte syns det ... du ser sååå söt och trevlig ut!!!!! JA då har jag istort sett visat fredagkvällen... inget virkande eller stickande, bara gott och trevligt.... man måste ju koppla av lite när man ska börja semestern....
Nu ska jag förbereda för en grillkväll ute på altan.... det smakar såååå himla bra att äta ute. Vi får väl se om jag hinner skriva ett inlägg till idag.... annars får jag "hoppa" en dag....!
Kram

2 kommentarer:

  1. Det verkar som du fått en riktigt bra början på semestern :-)

    SvaraRadera
  2. Jag har haft med mig min hund på grill-kväll. Häromdagen när vi var ute och gick så bara stannade han helt plötsligt! Då var vi utanför det huset där vi grillade. Vovven mindes att han hade fått sig några bitar flintastek!
    Ha det bäst!

    SvaraRadera