onsdag, juli 07, 2010

Men... hoppsan då.....

... nu har virknålen kommit fram igen, och det resulterade i några african flower.... Eftersom jag nu har sytt ihop hela tunikan, fäst trådar och lagt den under fuktig duk så var jag tvungen att göra nåt annat.... har lite svårt att låta händerna vila.
Och tvätten var jag tvungen att ta in... och då fick jag se detta!!!! Är det inte vackert? Jag har fått den som en krukväxt av min moster. För ett par år sedan hamnade den i rabatten och nu är den så här fin!!!

En liten krukros som oxå har suttit ett par år.

Den här hamnade nog i rabatten förra sommaren . Det är så himla roligt när dom klarar vintern och vill ge mej ögonfröjd på sommaren.
Jag har fått en award idag oxå. Av Cecilia "Handarbetskorgen. tack för den! Jag ska ge den vidare men måste fundera först vad jag ska skriva för 7 saker om mej själv.....
Jag återkommer till awarden. ( troligen imorgon)
Nu är det inte så länge kvar....... 2 dagar till sen...... börjar min och gubbens semester. Vi ska faktiskt vara hemma en hel del, åka och bada om vädret tillåter och bara vara , ta hand om oss själva och njuta!!!! Det ska bli såååå skönt.

Men nu är det dax....
Kram

2 kommentarer:

  1. African flowers, de är så fina! Ska göra såna själv, någon gång...

    SvaraRadera
  2. Härliga virkade blommor och fina riktiga blommor.

    SvaraRadera