fredag, juli 30, 2010

Ojdå, vad det går undan....

.. redan kväll igen. Det blev lite konstigt igår/ morse med inlägget..... klockan gick lite för fort. Men iallafall så har jag lite att visa.... Detta blir en födelsedagspresent, en jägare kanske..... av motivet att döma. Tyvärr så syns inte den riktiga färgen,, blixtljus gör den orättvis. Men den ska vara gulgrön och jätteläcker. Den är nu på väg till beställaren.
Jag har oxå hunnit med min stickning... den blåa tunikan. Detta är bakstycket, det är bra att jag har den gröna att mäta på.... det går lite fortare att sticka då , jag behöver bara räkna varven på den.
Eftersom jag är som jag är.... och hittar idéer och mönster lite överallt så måste jag bara prova och påbörja det jag gillar..... jag hittade en virkad handduk (igen) i en tidning och blev bara tvungen att testa.....
..och visst ser det lite"glassigt" ut??!! jag gilla färgerna, helst lite knalliga färger ... det blir man så glad av. Garnet har jag köpt hos min syz på MIXEN.
Jag får väl fortsätta på "nåt" av mina alster och kolla lite på tv:n samtidigt.... tror att det skulle komma en film snart.... och man vill väl vara lite sällskaplig...??!!
Kram

3 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt att klockan går så fort ibland?
  Jag virkar grytlappar för fulla muggar just nu, men visst är det härligt med virkade handdukar också. Har gjort några stycken gästhanddukar med ett g i mitten och skulle gärna göra fler om jag hittade mönstret. :-)
  Hoppas ni har bättre väder än vad vi har här uppe i Norrland.
  Ha en fortsatt skön fredag!

  SvaraRadera
 2. Jättefin handduk !!!! Den blir säkert succe´hos den som får den !!!
  Tiden ja, den rusar iväg. Jag har svårt att komma i säng om kvällarna. Då är jag som mest i farten. Men natti natti i alla fall !!!
  // Eva

  SvaraRadera
 3. Jo, det är ju så mycket man "ska bara" innan man går och lägger sig. Jättefina färger på handduken. Som du sa, färger som gör en glad. Ha en skön helg!
  /Sanne

  SvaraRadera