onsdag, juli 14, 2010

Sol ute, sol inne.....

..sol i hjärta sol i sinne!! Ja vad annat kan man säga? Jag har nog aldrig haft så himla fint och varm på min semester sen jag började jobba för.... många år sedan (kanske nån gång då). Visst är det varm och svettigt men det är ändå härligt!!! Jag kunde sy lite på förmiddagen.... det blåste lite lätt vind och var förhållandevis svalt. En väska med botten , Kittymotiv och lite längre band för både handen och axeln.
Närbild på Kitty....

..Och insidan, 2 fickor på varje sida med plats för det viktigaste....? Typ nycklar, mobil, parkeringskort odyl. Bara fantasin sätter gränser.
Jadå!!! Visst blev det ett litet dopp idag oxå. Albin badade!!!!! Hade "skogen´s" med så då gick det bra. Vi hämtade Albin på seneftermiddagen när det var färdigjobbat hos "skogen". Dom har rivit ett litet hus och ska nu bygga nytt. Bra att "grabbarna" fått lite sommarsyssla istf att bara sova bort sitt sommarlov.
Sen blev det lite mat i magen och montering av ikea inköpet. Jonas har nu fått sin nya byrå. Imorgon hamnar den på sin rätta plats.
Så nu blir det nog dax för sängen.... en ny dag imorgon....

Kram

4 kommentarer:

 1. Vad fin väska med bra många fickor! Det är det som behövs i varje väska och saknas oftast!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att lite av det vackra vädret finns kvar då jag börjar min semester nästa fredag. Men jag försöker njuta av sommaren nu också. Det är skönt att det faktiskt blev sommar iår. Men ska jag klaga lite så skulle jag vilja ha lite regn på nätterna.
  Hoppas morgondagen blir lika skön som denna dag!

  SvaraRadera
 3. Javisst är det en fantastisk sommar vi har även om mitt på dagen är i häftigaste laget. Vi får väl se hur länge den varar . Min gubbe börjar semestern 2 aug.Du är väldigt flitig. Mysig väska, bra att ha. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. hejsan. Kul att du tittade in, det gjorde mig glad!
  Härlig väska du sytt, du är jätteduktig!!!!
  Hoppas du har det gott i värmen!
  Kram lene

  SvaraRadera