lördag, juli 03, 2010

Vilken härlig dag...

..först ner en sväng på stan, trots värmen..... handlade lite blommor... ska plantera dom imorgon. Orkade inte idag, det var lite varmt och sen har jag inte bestämt var dom sk vara. Tog en sväng till grannen´s... hon visade sin fina mormorsrutefilt.... vacker i rosa och vitt, hon har virkat ihop alla rutorna och nu är det BARA att fästa "lite" trådar kvar......
..visst är den fin.
Och när vi ändå träffades sådär bara som.... ville hon bjussa på en liten drink..... Och då svarade jag... ja tack!!! Alltid roligt med kameran... man klickar och plåtar och får sååå fina bilder!!!
Och sen fick Jonas låna kameran.... en igelkotte... den brukar hälsa på hos oss, idag fick han/ hon en kaka av Jonas....
...foto på en av mina krukor......
...grabbarnas basketplan....... utanför vårat garage......
..Jonas framför/ bakom kameran...
Här kom det ett finger emellan........


..Självporträtt!!!! Ett allvarligt sådant.... när inte mamma är med kan man fotografera det mesta.
En tappad fågelfjäder hittade Jonas i gruset, mycket fin, väl värd att ta kort på!!!!Träd och blommor som finns utanför huset oxå fint att fotografera......samt en "skitmaja" på lyktstolpen i kvällen.... hon/ han har väl sett kakasmulor efter "kotten", för det som inte en MÅS ser är väl inte värt att se????
En trevlig kväll har vi iallafall haft... vi spelade lite kubb oxå...."männen" vann, 3 gånger..... Men vi tjejer kan klara en sån liten förlust...... bäst att ge "männen" deras vinst, revanch kommer!
Nu blir det en STOR.....
Kram

1 kommentar:

  1. Barnen fotograferar mycket mer förbehållslöst och det blir mycket roligare. Jag tar liksom kort PÅ något, de ser sig om genom kameran.

    Fantaastisk filt, jag har inte tålamod med sådant och blir så grymt imponerad! Hälsa gärna grannen! :-)

    SvaraRadera