måndag, augusti 09, 2010

En RÖD cykel......

.hittade jag idag .... hos "min" cykelhandlare, en jättevackert röd cykel!!! Jag har cykel,(mountinbike), en som man kan cykla LÅÅÅNGT på.... det har jag gjort (se cykelsemester) . Nu har jag fått lite problem med nacken och axlarna och har lite svårt att få den ena armen att "räcka" till. Den domnar och känns väldigt kort jämfört men den andra. Hmm... så jag har funderat lie om man kanske ska försöka byta ut styret till ett typ "tantstyre" så att jag sitter mer upprätt..... Men sååå, ( den är jättefin) när vi var på "vår" cykleaffär stod den bara där och ropade mitt namn: Bettan!!!!! Här är jag , kom och provsitt mej!!! Och vad gjorde jag då??? Provsatt så klart!!! Nu är den troligen färdig imorgon och den är MIN!!!!!!! Jag hoppas att det ska bli lättare att cykla, jag gillar det verkligen. Men får man domningar varje gång jag cyklat en bit blir det jobbigt till slut och då blir bilen min bästa vän. Så nu blir det nya tag med motionen: mera cykla, mera cykla!!! Och så skulle jag egentligen ha suttit vid symaskinen idag... orkade inte riktigt.... var jättetrött när jag kom hem så det fick bli lite på tunikan ist. Här är bakstycket, ärmhåls avmaskningen.....
och här är framstycket, ärmhålet ska börja maskas av. Jag stickar båda stycken parallellt så blir dom lika långa, hoppas jag iallafall.
Nu blir det nog sängen, är väldigt ZZzzzzz
Kram

4 kommentarer:

 1. Såklart att du ska ha en röd häftig cykel !!!! Det är fantastiskt att cykla. Jag har alltid avundats alla som kunnat cykla till jobbet. Det var lite väl långt för mig.... 18 km !!
  Kram på dig ! // Eva

  SvaraRadera
 2. Härligt med en ny, röd cykel! Hoppas det blir riktigt bra cykelväder nu!

  SvaraRadera
 3. Vad kul med en ny cykel!
  Jag skulle också vilja cykla till jobbet, men det är 2,5 mil dit och sen ska jag hem igen så jag avstår. :-)
  Hoppas att du haft en bra arbetsdag idag och den blir bra även imorgon

  SvaraRadera
 4. Du vet väl att röda bilar går fortare, så detsamma måste väl gälla cyklar ;)!

  SvaraRadera