fredag, augusti 06, 2010

Festligheter????

Ja det är vad det kallas för, i vår stad... jodå,, lite fest är det allt. Vi har karneval i stan... inte är den som den har varit men ändå. Jag åkte ner en sväng ikväll för att få lyssna på lite irländsk musik, riktigt bra men jag saknar lite ... vad säger man..."stuns" eller kanske lite dialekt i låtarna. Det var inga riktiga irländare. Dom gjorde det bra iallafall. Det var lite mer blandad kompott , precis innan jag skulle åka hem till mina "gossar" spelade dom lite proggmusikoch tidigare på kvällen hade "Elvis" varit där och hälsat på..
Men igår fick jag en sån där "göra färdigt saker som blivit liggande" noja.... jag fäste trådar på alla dessa par sockor.... guuud så skönt att det blev gjort... det var VÄLDIGT tråkigt!!!!
Kram

4 kommentarer:

 1. Det är skönt ibland att få det tråkiga gjort, eller hur?
  Irländsk musik är jättehärligt att lyssna på med rätt musiker.
  Hoppas du får en skön lördag med vackert väder!

  SvaraRadera
 2. Det är stadsfest i Kalmar med och en himla massa folk i stan. Vi hade tänkt åka in, men istället blev det myskväll hos bästa vännerna. Vad kan slå det ??? Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Och i Växjö (några mil från där jag bor) är det Karl-Oskardagarna, stort jippo torsdag-söndag. Verkar som det är "festligheter" lite varstans eller...?
  Det gäller att passa på när man får göra-färdigt-lust. Tyvärr så får jag inte det så ofta...Fina sockor du stickat, jag får lust att göra några jag också!

  SvaraRadera
 4. Ojojoj, har läst bakåt i din blogg och du har inte legat på latsidan!
  Ska man diska med diskrosen? I stället för svamp?
  Skönt när trådarna är fästade, man borde alltid göra det med en gång men det är ju så mycket man borde! :-)

  SvaraRadera