söndag, augusti 01, 2010

Gästahandduk eller....

...vad det nu kan liknas vid.... det ser nog mer ut som en disktrasa eller tvättlapp i glassiga färger. Jag hade räknat lite fel.... det visade sej att varvhöjden inte riktigt blev som jag tänkt... men vaddå??? Jag kan väl ha den som "disktrasa" istället... det är många som gjort så fina sådana. Gjorde en "hank" i ena hörnet..utifall man vill hänga den nånstans.....

fm-kanten blev jag nöjd med.
Sen är det så att min lilla mamma fyller år i veckan...hon önskade sej en sån där ring av gummi/plast som man sätter underspolar till symaskinen i... Och det har jag försökt att få tag på .... men på "min" lokala affär är den slut. Där jag brukar skicka efter, från stockholm, ska butiken upphöra så det gick inte heller. Då får man väl fixa nåt annat då.... Det här fina broderiet med näckrosen på, Södermanlands landskaps blomma, har jag laddat hem från Igor Danisov´s sida. Han är otroligt duktig på broderier!! Då min mamma fått lite olika saker som jag broderat på så får man väl hitta på nåt nytt. Det blev ett örngott.....
..med knappar i ena sidan. Här är närbild på broderiet. Jag har gjort om färgerna lite så att det passar "vår" näckros.
Jag får kanske ta mej till Norrköping i början av veckan och se om dom har en "ring" där på nån symskinsbutik ... kanske samtidigt ska hälsa på syz.... som har semester, nu går ju jag in på min SISTA vecka.... Men den har varit lång och jättebra, vi är ganska nöjda med semestern, det gör inget att det kommer lite regn just nu, för ovan molnen lyser solen...det vet jag!!
Kram

4 kommentarer:

 1. Gästhandduken/trasan blev jättefin!
  Vi har 14 dagar kvar och hoppas på att du har rätt i att solen finns ovan molnen.

  SvaraRadera
 2. Vilken superpresent!! Gillade oxå gästhandduken !Tycker du kan ha ett glatt samvete till det ,tycker INTE den liknar en disktrasa! Ha det gott o Lycka till i tävlingen!=)

  SvaraRadera
 3. Vilket fint örngott. Där ska hon sova gott !! Du är så skicklig med din symaskin. Gästhandduken var också fin. Jag gillar glada färger så jag hade gärnat torkat mig på den.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Helt klart en jättefin gästhandduk! Inte för att det inte är kul med fina disktrasor också förstås...Har också några broderier från Danisov och jag är verkligen nöjd med dem.

  SvaraRadera