söndag, augusti 15, 2010

Lite söndag.,

Så här såg en del av det som fanns på bordet igår ut. Det var riktigt gott, trots att man blir VÄLDIGT kladdig om fingrarna....Hade lyckats göra en västerbottenpaj som var jättegod och resten.. som var köpt smakade alldeles utmärkt. Trevliga gäster, litet sånghäfte hade vi men skönsången uteblev.... lie svårt med en del melodier...
... det var en väldigt varm kväll nästan lite tropisk eller vad det kallas för och mygg .... dom kom i stora flockar när mörkret började komma..... så idag har vi fiiina myggbett på både ben och armar.  (Guuud vad det kliar!!!!)

Albins mössa blev färdig ikväll.... han ville ha en lite längre modell så det fick det bli....

Han tyckte om den när den blev klar...men den är visst för varm = ) så han lägger den i sin möss låda tills den behövs.
Jonas hade oxå behov av en mössa till vintern.. bäst att man börjar ( man vet aldrig när det smäller till). Har gjort lite annat randmönster på den eftersom Jonas ville ha mera gult än orange.

Idag har vi haft lite kalas..,.. Jonas fyller 7 år nästa vecka och för att inte kvällarna ska bli så sena så hade vi lite mormor och farmor kalas idag, Kusinen som fyllde 6 år förra veckan kom oxå hit så vi kalasade lite tillsammans. Det är lite kul att lyssna på de små liven , vilka diskussioner dom har, ( två pojkar) dom diskuterar bilar, lego och lite om att börja skolan. Jonas börjar klass 1 och kusinen börjar i förskoleklass.

Imorgon är jag ledig... föräldraledig, Jonas har inget fritids.... dom har väl planering inför skolstarten nästa vecka. Så det är kul att vara hemma med honom , vi ska till banken och tömma spargrisen, Jonas undrar hur mycket som finns i den ..... om det räcker till nåt kul, typ lego eller spel... vi får väl se när den är tömd.

Kram

3 kommentarer:

 1. Alltid lika spännande och tömma spargrisen. :-)
  Hoppas ni får en skön dag tillsammans

  SvaraRadera
 2. Det är så kul att "tjuvlyssna" till ungar. Ofta är de förvånansvärt kloka och förnuftiga! Ha det så skönt imorrn!

  SvaraRadera
 3. Hej, Bettan!

  Vad mysigt med kräftskiva. Vi har inte haft någon, då det bara är jag som tycker om kräftor, i vår familj. Inte kul att sitta ensam att äta heller, hahahaha.

  Vilka jättefina mössor du stickat.

  Och grattis till födelsedagsbarnet. HURRA!

  Dante har fått borrelia han, så han fick en 10-dagarskur antibiotika idag.


  Ha det gott


  Kram Inka

  SvaraRadera