tisdag, augusti 10, 2010

Min cykel...

..är redan hemma!!! Vilken pärla..... lätt att trampa, fort går den och jag sitter jättebra!! Nu är den helt inställd efter mej och min "sittstil". Imorgon blir det att cykla till jobbet... oavsett om det regnar eller inte. Bilen ska in på service. Jag ska tilltandläkaren oxå.... inte lika kul precis men det ska väl gå bra hoppas jag. Det är första gången som den här tandläkaren ska göra mer än bara undersökning... den är redan gjord. Nu är det en gammal lagning ( typ 20-25 år) som har pajat lite.. Det blir lite kostsamt men om han fixar den nu så hoppas jag att de andra lagningarna håller sej ett tag till. Nu är det väl så att efter ett visst antal år så börjar dom väl att gå sönder. Sist nån tandläkare gjorde nåt var att dra en visdomstand....... typ 15 år sedan. Jag har haft tur med tänderna.

Så håller jag på med tunikan oxå, nu har jag gjort alla avmaskningar på båda styckena och det är bara att sticka "rakt" till axelavmasknningen. Bild kommer när den är klar.
Nä, nu är det nog dax och försöka komma isäng.....

Kram

4 kommentarer:

 1. Vilken SNYGG CYKEL !! Vill också ha !!! Min e´smutsgrön, ganska gammal och rappar på ettan !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Det ser nästan ut som den färgen jag köpte till min cykel igår! :-) Fast min cykel är från 1940! O den behöver få lite färg, för den ser rätt risig ut.Det e ju faktiskt rätt skoj att cykla...måste bättra mig.

  SvaraRadera
 3. Vilken röd pärla du köpt :-)
  Hoppas nu att det är uppehåll imorgon och att det går bra hos tandläkaren.
  Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera