söndag, augusti 22, 2010

Nu är den klar!!!!

Min sjal/halsduk.......

vänster sida.......

...mitten........

..och höger sida. Ja nu är den inte så bred som det ser ut, lite svårt att få med hela sjalen på bild. Nu har jag lagt den under "fuktig duk". Hoppas den torkar till imorgon.... inte för att jag tänker använda den då utan för att vi ska kunna äta frukostvid köksbordet!! Det var enda platsen som jag hade.
Och eftersom jag har lite garn kvar så tänkte jag göra ett par torgvantar /handledsvantar.... med samma fina hålmönster. Jag har bara börjat så det ni ser är de 2 första varven... ska bli mycket längre/högre.

Imorgon börjar skolan!!!! Mina pojkar börjar i gymnasiet, 9:an och första klass. Det blir spännande för både äldste och yngsta pojken....Ny klass och nya klasskamrater för Albin och lång skolväg.... ända ute vid flygplatsen. Förut gick han i skolan nästan i grannskapet, nu har han ca 1 mil till skolan. Vilken förändring.... det blir buss. Han får testa lite på ansvar och lite "vuxen"liv. ( han har litat väldigt på sin mamma, hon fixar det mesta..curlingförälder??)

Nu är det bäst att inta sängen... så vi alla kommer upp som vi ska imorgon... jag är föräldraledig och ska följa Jonas till skolan, 1:an, ny fröken och en del nya klasskamrater. Det blir spännande!!

Kram

3 kommentarer:

 1. Snygg sjal!
  Lycka till med inskolning av alla barn imorgon!

  SvaraRadera
 2. Oh vad snygg o jag ÄLSKAR färgen !!Blir jättesnyggtmed pulsvärmare till!kram kram =)

  SvaraRadera
 3. Jag har gjort den sjalen, och även halvvantarna... snygg färg!!
  Min är i grått med lila kant..

  SvaraRadera