måndag, augusti 02, 2010

Regnoväder...

..då kan det bli shopping...!!! och det blev det!!! Behövde en sådan där "ring" till lilla mamma... och det hittade jag HÄR....

Helena.... jättetrevlig tjej som äger den butiken, visserligen finns den i Norrköping men... det gör inget, det är trots allt BARA ca 6 mil. Det går ganska fort att köra och det ÄR värt att göra det!!! Hon har ju ALLT som man kan tänkas behöva när man ska sy!! Som synes så handlade jag lite till mej själv oxå.

Sen hittade jag en garnaffär på samma gata..... och då ville Jonas ha en ny mössa till vintern... det blir i svart och vitt sk klubbmössa. ( Landskrona bois) Albin ville oxå ha en mössa, han har mössa alltjämt tror jag , nu har han visserligen keps men när vintern kommer blir det nog för kallt för keps. Albin valde neon orange randat men neon gul/grönt!!! Ja, det ska bli riktigt roligt att sticka mössor.

Sen hittade vi ett köpcenter..... där hittade jag en affär med massor av kul, bla detta duschdraperi, vi behöver ett nytt sånt!! Jonas hittade en lite fisk i plast som han kan ha i en lite skål om han vill. ( närmare akvarium än så kommer han inte).

och när jag ändå var i köpar tagen såååå handlade jag underbara HalloKitty broderi hos Danisov Och jag håller på att prov sy just nu... ni får se en annan dag! ( det här köpte jag förra gången jag handlade där).

Och som om det inte räckte med roligt idag.... Lilla mamsen ringde och berättade att hon hittat det mönstret som jag har letat efter...... Men jag tycker ändå att jag kom ihåg lite .... kjolen blev ju ganska lik den rosa klänningens kjol som jag virkade....eller...?! Ja, ja nu får jag nog leta på nåt fint garn och virka en enligt mönstret!!! Den lilla sötnosen är bara 4 år och mönstret går storlek 5 år... får bli till nästa sommar då!!

Kram

3 kommentarer:

 1. Jag har också varit på en liten shoppingtur idag och hittade sådär jättesmå gulliga nystan. Kunde inte låta bli att köpa så det blev 11 stycken i olika färger + ett mönster med en elefant.
  Den där ringen, vad använder man den till?
  Hoppas du/ni får bättre väder imorgon!

  SvaraRadera
 2. Väldigt vad ni fick mycket gjort då!!
  Och tack för mönstret!
  Ses hos "mojan" på onsdag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, en riktig shoppingtur blev det tydligen! Jag har en liknande grej till undertrådsspolarna där det sitter en magnet till nålar i mitten. Tyvärr sitter inte spolarna fast utan ramlar av så fort man petar till den, så jag tror jag ska investera i en sån som du har.

  SvaraRadera