söndag, augusti 29, 2010

Så kom söndagen ......

...ja med sådan fart att jag nästan inte hann med.  Träffade "grannfrun" ute idag.... hon visade sina fina "african flower" som hon gjort. (hon fick en kopia av mitt mönster) "Grannfrun" är duktig på att virka  och hon tycker att det är jättekul.

Här visar hon hela sjalen... den är jättesnygg tycker jag!!!!!!

Här sveper hon dem om sej, den kommer att värma mycket under svala höstkvällar. Jag ska kopiera lite andra mönster som jag tycker att hon ska prova, (hi,hi) . Nu vet jag att "grannfrun" kommer att fästa de sista trådarna ikväll framför tv:n, hoppas det är bra program.... fästa trådar ÄR så tråkigt. (jag är inte avundsjuk)


Jag har oxå plockat ev lite av min blåbärsskörd... imorse såg jag de där små, små fåglarna flyga som jetplan rakt in i mina blåbärsbuskar..... bäst att plocka det som plockas kan!!!!! Jag fick ihop lite som jag lägger i frysen så länge. Det sitter några bär som inte mognat ordentligt än, dom tar jag senare i veckan.

Och min sjal då???? Jodå, det lunkar på, jag tror att jag förstår det mesta..... jag har ju två mönster, ett engelskt och ett ordagrant översatt till svenska ( hmm) och ett diagram. Och sen har jag så trevliga blog -vänner som gärna erbjuder sej om jag får problem. Och det TACKAR jag för. (Jag hör av mej om jag behöver.) Nu måste jag nog sticka ett varv till.........

Kram

4 kommentarer:

 1. Så härlig grannens sjalen såg ut. Nästan lockande att försöka göra en själv.
  Gott med blåbär i trädgården, inte så jobbigt att plocka. :-)
  Och fortsatt lycka till med din sjal!

  SvaraRadera
 2. Det var en fin sjal din granne har gjort, den ser ut att värma fint! Kul du visade upp den. Får se din färdig så småningom också!

  SvaraRadera
 3. Här händer det saker...blåbär och sjalar !!! Fiffigt att ha blåbär inpå knuten. Grannens sjal var jättefin. Ett himla arbete !! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Och vilken härlig färg din sjal har!

  SvaraRadera