onsdag, september 15, 2010

Mitt i veckan...igen!!

Nu tycker jag att det går lite fort... fast att helgen ska komma inom kort är ju kul förstås.
Ikväll har vi varit på skolgårdsfest. Varje år har låg- och mellanstadiet en fest för att välkomna de minsta barnen i förskoleklass. Även föräldrar träffas och lär känna varandra. Jag tycker att det är jättebra och man kan träffa alla lärarna med. I år fick jag mina stor grabbar att följa med som sällskap. Jonas , minstingen har fått samma klasslärare som Albin, min största kille hade i klass 1-3. sen hälsade pojkarna väldigt artigt på flera av sina gamla lärare. Jag är väldigt stolt över mina grabbar... dom tog faktiskt i hand när de hälsade!!!!! ( det är "stort")

När vi så kommit hem och kände att det var dax att inta fåtöljen så blev denna lilla sak "född". Jag har nog "fastnat" för de här små bokmärkena....
"Moster" kom och hämtade sina handdukar.... hon blev så förtjust i "grodan " som jag gjorde så hon fick den. Roligt att ge bort saker och roligt att det ger glädje!!

Kram

3 kommentarer:

 1. Vilken trevlig ide´ med skolgårdsfest ! Viktigt att lära känna varandra i början både vuxna och barn. !! Ska tipsa mina unga kolleger !!
  Jag gillar också de där små bokmärkena. ! Man kan variera och en bra liten present att ha till hands. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. HA, ha. Vilken söt liten sak :)

  SvaraRadera
 3. Jättesöta, jag gillar den lilla rödhåriga! Grannfrun

  SvaraRadera