måndag, september 13, 2010

Då vad det måndag och.......

.....lite dax att sy. Först ut är familjen Widén handdukar, dom tillbringar mycket tid i idrottshallen och vill gärna ha sina handdukar kvar... konstigt... ibland kan man bli av med handduken då kan det vara bra med sitt efternamn  om man kanske har ett som inte alla andra har.
Jag har faktiskt lite svårt att förstå att man vill "låna" nån "okänd" handduk..... Man ska väl ta med sin egen tycker jag.
Jag tror iallafall att familjen Widén kommer att bli glada för sina "egna".

Sen blev det en lite golfhaddukn..... det ska bli en present ( inte av mej). Mottagaren har dom här färgerna i sin golfbag....... hoppas att han "syns" bra på banan nu och att den funkar bra för både boll och klubba (om man nu använder den till klubborna?)
Det var allt för ikväll, orkar inte så mycket mer, har suttit på utbildning hela dagen och det är man inte van vid.... att "sitta still".... huvudet är fullt och mina sömnads idéer och stick/virk funderingar får inte riktigt plats för tillfället...... Ska på utbildning imorgon oxå... ser fram emot det.

Kram


2 kommentarer:

 1. Hoppas du får en god natts sömn :-)

  SvaraRadera
 2. Tjena.
  Länge sen sist ;) Här har det blivit mycke gjort sen i våras när man la av med bloggande för ett tag ;)
  Det måste vara jätte kul att ha en sådan fin maskin att sy på. En annan har en maskin som jag tror håller på att vara 35 år gammal...MEN den har aldrig "tjorvat" så jag är nog snäll med den ;);)
  Ha det gott så länge.
  Kram, Britt-Inger

  SvaraRadera