måndag, september 06, 2010

Föräldramöte.....

Japp... det är sånt man måste gå på ibland. Det tog lite tid och man blev lite sömnig.... det är lite jobbigt att sitta och lyssna, speciellt på kvällen när man jobbat en lång dag. Men det gick bra iaf.
Så det blev ingen ´"sykväll" i kväll, den får vi flytta på till onsdag den här veckan.  Imorgon åker jag och gubben på trav..... sällskap har vi oxå, min arbetskamrat med make. Hoppas på lite vinst gör vi... vi åker till Åbo inom kort.(då behöver vi lite att göra slut på..)
Stickat har jag oxå hunnit, den är himla kul att sticka.... sjalen. Den bara växer och växer o ch växer!!! Snart är "traveling Woman" är "slut"...jag har snart repat upp hela! Ett nystan har då gått åt, jag har två kvar.
Näe, nu måste jag nog krypa isäng... är såå fruktansvärt trött!!!

Kram och God natt

5 kommentarer:

 1. Här har jag haft fullt upp och kollat på hundar så de inte ska göra illa varandra.
  Solen har lyst och värmt oss hela dagen och jag hoppas att den gör det imorgon också.
  God natt och sov gott!!!

  SvaraRadera
 2. Åh dessa föräldramöten !!! Jag har varit med om en del !!! Det är inte lätt att efter en arbetsdag sitta och lyssna på all information. Samtidigt är det viktigt.
  Lycka till på travet !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Åh, vad långt du hunnit på sjalen! Och det är både skönt och lite sorgligt när barnen blivit så stora att man "klarat av" skolor, konfirmationer och studenter...

  SvaraRadera
 4. P.S. Du har något att hämta hos mig D.S.

  SvaraRadera
 5. Men föräldramöten är i ärlighetens namn i allmänhet rätt tråkiga och jag skulle lyssna bättre om jag kunde med att sticka...men det gör jag inte.
  Sjalen ser härlig ut, lagom klar till hösten kommer!

  SvaraRadera