söndag, september 26, 2010

Och så kom det en söndag!!!!

Och då får man passa på... kanske ladda inför måndag, kanske ladda för nåt annat??                                                 
Jag har iallafall rensat lite svamp som min kära svärmor har plockat och ställt hos mej!! Tack  svärmor! Jag är inte mycket för att plocka svamp men jag gillar att ÄTA den. Så nu har jag lagt i frysen för kommande behov!
Köpt en ny virkbok gjorde jag oxå. Lite bokrea!! När det var dax att hämta gossarna i "skogen" tog jag "repan" förbi affären som öppnat. har kollat in boken tidigare i veckan. Men nu var det dax att slå till. Oj vad virkböcker jag har nu. Kanske dax att byta projekt????? Kanske det är dax för lite stickning?????

 Iallafall blev det 2 bokmärken idag... en lite råtta och en....?? ja, vet inte riktigt vad det blev.... "David Crocker" mössa och en rejäl mustasch!!

Sen blev det en lite hatt oxå.... ska väl göra nåt huvud till den så småningom... när jag vet hur det ska se ut. Man tar ett nystan garn och sen kommer "det" till "en" .... kanske.
Är lite sugen på både sockor och handledsvärmare.... håller på och letar efter mina "gamla" mönster ... får se om jag hittar nåt som "frestar". nu är det iaf dax för tandborsten och sängen.

 Förresten... jag glömde... jag vann ett pris hos Mina Quiltar. Tack för det!!
Alltid roligt när man vinner, händer inte så himla ofta.
Kram

4 kommentarer:

 1. Varför ändra ett vinnande koncept ;)? De är ju så fina dína "gubbar"!

  SvaraRadera
 2. Ibland är svärföräldrar bra att ha, allra helst när de kommer med färdigrensade kantareller. :-)
  Flitig med virknålen är du.
  Ha en bra början på veckan.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt när svampen bara står där och vill bli omhändertagen. Mums !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Har man hatt får man huvud... :-)

  Härligt med all svampen! Vi har några små burkar i frysen som vi dumsnålar med...apropå det så får det nog bli svampmacka ikväll! Härligt med inspiration, även när det gäller svamp!

  Gladsockorna kallar jag så bara för att jag blev glad av alla färgerna! Hälarna är gjorda med korta varv och är inte lätt utbytbara men väldigt lätta att göra. Bästa beskrivningen finns hos Barbro (http://www.wermland.nu/Stickning/) ganska långt ned på sidan under en bild på sockor står det Strumpor stickade från tån och upp.

  SvaraRadera