tisdag, september 28, 2010

Oj vilken kväll.....

..ja sannerligen så bra det blev. Jonas for till fotbollsplan och sparkade lite boll, Albin följde med till affären och införskaffade lite i matväg till kommande vecka( så bra att få sällskap). Då ringer min telefon och mellansonen deklarerar "att grannfrun" är minsann hemma hos oss och vill prata lite.... vad har jag nu gjort ( eller inte) . Inte så allvarligt men.... skulle jag hag lust att hänga med på en promenad???? Om jag har, "grannfrun " fick vänta ca 15 min på att jag skulle komma hem från affären, lämnade över matkassar till "gubben" som med sönernas hjälp får plocka in sakerna på sin rätta plats...nåja på plats iallafall.
Och sen bar det iväg....Den promenaden som vi går (har gått den förut) tar lite drygt 1 timme. Det är så himla bra att "nån" drar iväg med "en"..... man blir så pigg av frisk luft.... eller skönt trött när man kommer hem.
Så det har då inte blivit nåt sytt ikväll.... kan jag göra imorgon.... har lite att färdigställa. 
Men när jag hade fått i mej lite mat och fåtöljen "ropade" att jag skulle sätta mej en stund så tog jag tag i stickorna och la upp några maskor.... det blir  nog ett par sockor till Albin (stora sonen) han valde garnet själv när vi var på ICA sist. Visserligen bara akrylgarn men det behöver inte värma så mycket utan det ska vara som utfyllnad i skorna och till att stoppa in byxorna i....... det är visst tufft att ha instoppade byxor (i strumporna).
Ja nu ska jag väl sticka lite på dom.... storl 45 blir det ( stora fötter) hoppas bara att tålamodet håller i sej tills båda strumporna är färdiga!!!

Kram

2 kommentarer:

  1. Vad skönt att bli utdragen på en promenad och de där hemma fixade markservicen.

    SvaraRadera
  2. Här är det hunden som drar ut mig på promenad. Fast ibland vill jag promenera själv så det går undan. Jag går ju inte och sniffar på varenda grässtrå som Ajax gör.
    Har kollat var du bor. Vi hittar. Ses söndag. Jag slår en pling innan.Kram Eva

    SvaraRadera