fredag, oktober 29, 2010

Den här vecka....

..innehöll bara måndag och fredag...jag tycker att det gick så fort så jag hann inte med riktigt.... Nyss började jag tidigt, vilket jag gör varje måndag och sen "blåste" det bara till och så blev det fredag med gott fika på jobbet.... Visst hade vi lite möte och eftersom jag har skrivit om nåt varje dag så vet jag att veckan innehöll fler dagar men..... det gick fort iallafall!!
Och som jag skrev lite om igår så hittade jag ett norskt merinoull....  faktiskt lika mjukt som Svarta fårets lovikka och ganska lättstickat. Jag tänkte prova att sticka efter lovikka mönstret så jag får se hur det blir.  Jag tycker att garnet är mera "hållbart" än lovikka, det har nog att göra med hur det är spunnet....lovikka är väldigt poröst ( kan man säga så?) Det här norska merinoullen är visserligen inte så hårt spunnet men det känns lite mera "hållbart". Ja, jag ska prova iallafall, det kannske blir riktig bra, mjukt och gosigt och varmt!?
Prismässigt blir det inte så stor skillnad typ några krona  bara.

Annars tar jag det väldigt lugnt ikväll... svärmor fyllde år så vi var dit och fikade. Alltid roligt när man samlas, det händer inte så ofta precis. Sen blev det lite ostbågar och tv med stickning! (konstigt, va?) Nu ska jag lägga mej och läsa läsa lite, har fått hem flera nya böcker ..... måste bara läsa det sista om Livets döttrar.... ( det blir fler delar av den men jag väntar och läser nåt annat emellan).

Kram

1 kommentar:

  1. Ja, jag känner igen det där med "måndag-fredag-veckor"! =D .....de blir dessutom allt frekventa!
    Fattar inte var dagarna och veckorna tar vägen!

    Trevlig kväll till dig! :)

    SvaraRadera