lördag, oktober 02, 2010

Nu är vi hemma !!!

Väldigt "ut vilade" och glada är vi så hemkomna.......
Vackra halssmycken som vi fått av en jätterar "mamma", naturligtvis ska  man ha fina smycken om halsen och det hade vi.... vi syntes i mörkret!!!!!

Båten.... den som vi mötte.... när vi skulle "parkera" i mariehamn på hemvägen..... himla duktig kapten som klarade av att "fickparkera" ett stort fartyg.

Denna skuta stod i "p-rutan" bredvid.

Ganska trött och även lite sugen på mat....-vad blir det måntro?????

-Tja.... vet inte men nåt gott finns det väl???? Även jag är trött, det är svårt att sova borta... med alla konstiga ljud och spring i korridorernas.

Lite tapas.... kanske nåt sånt?????

Nej, inte det. Vi tog varsin hamburgare och pommes... det var alldeles jättegott!!!! Rostade grönsakschips och en god dipsås. Det blev lite glass oxå till dessert..... och kaffe.
Efter maten "spelade" vi bort lite småpengar.... det var roligt... jag brukar inte spela men idag provade jag, man kan "fastna" om man inte ser upp. Allt har varit alldeles jättebra, trevligt sällskap, god mat och dryck. Det blev lite dans oxå.  Jag ser nästan fram emot nästa gång... för det kommer att bli en.... men vi får vänta lite och spara ihop lite pengar först.
Nu blir det till att "pusta" ut lite  framför tv:n en stund.... sen blir det sängen för jag är så hiskeligt trött.
Kram

2 kommentarer:

  1. Härligt att bryta vardagen med en trevlig resa !!! Och jättehärligt att träffa dig idag Bettan !! Och få se din supersymaskin !!!!
    Ha det gott !!! Eva

    SvaraRadera
  2. Syntes att ni har haft trevligt!! Nästan lite avis, vi har hållit på med flyttning hela helgen. Så vi är trötta av helt andra orsaker :)
    Ha det gött//syz

    SvaraRadera