torsdag, oktober 07, 2010

Nya frisyrer!!

Ja, så kan det bli ibland... nu åkte det sista av.... det långa håret är nu ett minne blott.

Såhär blev det och jag är jättenöjd.... Philip tyckte att han hade sett frisyren förut.... så han visade mej var.... jodå på vårat bröllopskort från 1992! Minsann, nästan likadant, skillnaden var att luggen var längre och "större", nacken något kortare och att jag hade glasögon.
 Jonas har oxå "snaggat" sej lite... mycket snyggt!!

 Albin tog bort allt sitt hår, väldigt ovant men det blev fint, nu ska vi bara sätta lite färg i håret. Han är ju blond den lilla "rackaren" det har han inte varit sedan han var 9 år tror jag. Det var då vi började med toningarna....mamma var rödhårig och då ville han oxå vara det.
 Philip har oxå bestämt att ALLT håret ska bort, han blev oxå jättefin. D har man fått lite nya "pojkar" i familjen...."gubben" är oxå ny klippt men vill inte vara med på bild. Han är oxå jättesnygg i håret!!
Eftersom det tar lite tid innan vi är färdiga hos frissan tog jag lite stickning med mej..... hittade ett mönster i ALLAS på halsdukar.... och garnet som blev över på sockarna  passar bra att sticka med.... så vi får se vad det blir. Men det var enkelt att börja med när man inte kan vara helt koncentrerad.

Kram

3 kommentarer:

  1. Vad fina ni blev !!! Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Då är ni ett gäng nyklippta snyggingar därhemma.
    Jag var faktiskt iväg igår och klippte mig. Kan säga att det var välbehövligt.
    Härlig färg på garnet!

    SvaraRadera