lördag, oktober 16, 2010

Oj vad den här lördagen.....

...försvann fort... hann inte riktigt med vad jag skulle..... Nåja, först ut var en tur på stan... Jonas behöver tjockare byxor nu när det blev lite kyligt. Han gillar inte långkalsonger så det fick bli täckbyxor. Sen växer han så det riktigt knakar... det blev 2 par nya jeans och en snygg tjockare hoodjacka. Torget hade lite att erbjuda oxå, lite ljung och en krans till graven ( Mats farmor och farfar). Sen åkte vi ut till graven och fixade den inför allahelgonahelgen.... risk finns att vi inte hinner senare så det känns bra att det blev gjort.
 Jag skulle ha sytt lite idag oxå men tyvärr försvann tiden . Jag satt och gjorde om lite färger i ett par hundbroderier och det tog lite mer tid än jag tänkt. Jonas mår inte så jättebras, väldigt förkyld så han behövde oxå ha lite ompyssling. Men nu på kvällen efter maten hann jag iallafall sticka färdigt mina sockor....
....och eftersom det blev lite, lite garn kvar så kanske det räcker till ett par små, små sockor oxå. Annars finns risk för att garnet kanske blir liggande (må gud förbjude) och inte blir nåt överhuvudtaget.
Imorgon hoppas jag att lillpojken mår bättre, han ska ev gå på fotbollsavslutning.... det blir inget spel utan bara fika och titta på när de större pojkarna spelar. Vi håller tummarna.
God natt och KRAM

1 kommentar:

  1. Fina sockor Bettan !! Blev färgerna mer godkända nu ?? Ha en skön söndag !!!Kram Eva

    SvaraRadera