torsdag, oktober 14, 2010

Prickan, Rutan och Randan.....

... tror jag att det fanns en sång som hette när jag var liten... kommer inte ihåg fortsättningen men jag tänkte de orden när jag sydde...

 ..dessa delar till mina spishanddukar. Nog är det prickigt alltid. Tyget kommer från IKEA och jag gillar det jättemycket. pga alla färger som finns i tyget så går det att använda till mångas olika färger i handdukarna.
 Sen provade jag ett broderi som jag handlade på sy mässan för .... kanske ett år sedan.....(många mässor och mycket handla... man glömmer så lätt) Companions tror jag hatt det heter . Mycket söta hundar
finnas det i broderimönstret. Här är två av dom..... jag ska nog sy upp flera. Härnäst blir det en liten chihuahua... den är såååå söt. (kommer inom kort på bild)
Stickningen, dvs raggisarna, fick ligga på min fotpall ikväll... hann inte ta tag i den . Allt pga att  jag sluter lite senare på torsdagar och sedan blev det utvecklingssamtal men ena sonen..... där efter skulle vi ha mat..... den lagade vi INTE, det gjorde nån annan typ "kedja". det smakade i alla fall ganska bra och jag fick lite tid över till min sömnad. ( att sy är en lisa för själen!!)

Kram

2 kommentarer:

  1. Det här med att låta någon annan laga maten (i mitt fall var det igår Findus...) känns ju inte som något man kan ha som daglig vana men grejen är ju att man sparar tungt mycket tid! Mest EFTER maten, känns det som. Mindre disk, inget att ta vara på.
    Härligt mönster på prickiga tyget!

    SvaraRadera