söndag, oktober 17, 2010

UFO:n eller???

Jag börjar med att visa ett par handdukar som blev sydda idag....
 Chihuahua.....
 Bordercollie.....broderiet kommer från Secret of embroidery ( jag tror att länken finns i min sidebar)
 Och en.... kanske blandras eller nåt annat "rufsigt". Jag vet inte var broderiet kommer ifrån, har nog laddat hem ett gartisbroderi från nån länk i min sidebar. Jag var bara tvungen att sy denna lilla gosiga varelsen... den är för gullig.
 Sen hittade jag detta!!!! Det kanske är det som kallas UFO????? Jag började förravintern med dom, Philip önskade sej ett par nya lovikkavantar. Men dom blev inte riktigt klara DÅ.....
 ...Så jag tog väl tag i det ikväll..... tummarna är nu ditsatta och trådarna fästade. Vintern är välkommen!
 Lite garn blev det oxå kvar efter mina sockor så jag gjorde ett par till (se förra inlägget) Dom är nu klara, storleken är 22-24. JÄTTESÖTA!!!!  Nu är det bara en liten, liten stump kvar av garnet..... ja, ja jag har väl nåt mer Raggi garn ligger som jag kan kombinera ihop till nånting.
                                     
Fotbollsavslutnig var vi på oxå..... alla mindre barn fick en deltagarmedalj...... de minsta i form av en tröja och kortbyxa... de lite större fick en medalj som ser ut som en riktig medalj. Jonas är jättestolt över sin medalj!!! Den  får nog "följa"med till skolan imorgon......

                                                              Kram

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt vad det går att brodera! Jättefint =)
  Wow vilken medalj! Min 6-åriga busunge hade absolut velat dra med den till skolan! =D

  SvaraRadera
 2. gillade den lilla rufsiga hunden :) och vantarna såg ubersköna ut :)

  SvaraRadera
 3. Härliga vantar, och finfina sockar!

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig modell på medalj Jonas fick !!! Och du är jätteflitig !! Härliga vovvehanddukar , fina sockar och vantar. Sådana behövs minsann nu. En utmaning väntar på min blogg !! Take it or leave it !!
  Kram Eva

  SvaraRadera