måndag, november 29, 2010

Hej Tomtegubbar slå i....

Påhälsning har vi haft även ikväll av det lilla rådjuret... han/hon mumsade av flingorna/ müsslin som vi lagt ut.... lite sorterande blev det nog för det såg ut som om äppelbitarn smakade bäst!! Fullkornsflingorna ligger lite utspridda runt brickan på snön. Ja, ja dom får väl dela lika, fåglarna och rådjuren.

Och så hade vi lite sykväll igen... det är ju måndag!! Tyvärr var en av "oss" sjuk.... inte bra. Hoppas du kryar på dej fort. Katta.  Men det blev lite tomtehanddukar... mosters bekanta beställde ett "gäng" av dom... här visar jag tre. Det börjar bli svårt att få tag i röda alt  röd/vita kökshanddukar...  men jag gör så gott jag kan.
Mycket snö och väldigt, väldigt kallt har vi... jag kommer ihåg hur det var förra vintern.... mycket snö och väldigt, väldigt kallt!! Det är lite bekymmersamt med vad man ska ta på sej....  "en får väl äta opp sej" så att fettlagret värmer inifrån.... : )

Kram

5 kommentarer:

 1. Det där med kläder är svårt när det blir kallt. Jag köpte en ny jacka iår och den är varm och skön. Det är värre med vinterskor, men jag hittade ett gammalt par som jag glömt bort och som fortfarande är hela och ganska varma.
  Jag älskar dina tomtar, de är så söta :-)

  SvaraRadera
 2. Det där med att äta opp sig det har jag redan klarat av men jag fryser ändå! Får väl börja stoppa garnnystanen som de är innanför jackan, alltid värmer de nåt...

  SvaraRadera
 3. Så söta handdukar! :)
  Och det där med att äta opp sig tyckte jag lät som en bra idé, det ska jag anamma när alla lussebullar och knäck slinker ner den närmaste tiden! :)

  SvaraRadera
 4. Det hjälper inte att äta opp sig, man (läs jag) fryser ändå!!
  De där tomtarna är så hiimla fina! Jag gjorde en sådan till en konjaksväska en gång, den tar en himla tid att göra!

  SvaraRadera
 5. Tommy är verkligen "avis" på att du har ett rådjur vid knuten. I skogen är de sällsynta. Dina handdukar är jättehärliga !! Kram Eva

  SvaraRadera