söndag, november 21, 2010

Lite hit...lite dit....

...och så blev det skit!! Vi fick i fredags reda på att nu äntligen ska vårat kök få nya tapeter....så på tisdag kommer han som ska fixa det. Så nu är det så dax att börja förbereda så han får plats....ALLA grejer ska bort, tavlor, och allt annat som hänger på väggen. Det har vi fixat, imorgon ska vi ta köksbordet, efter sykvällen! men vi har en hylla i köket oxå... en som går från golv till tak.... den skulle vi hjälpas åt med "gubben" och jag..... och det gjorde vi... men gubben tappade sitt grepp om hyllan för den delade lite på sej och var hamnade den...?  Jodå, precis .... den studsade lite fint på mitt knä för att sen studsa lite till och landa på min fot... det gjorde jä...ligt ont!!!!! Just nu sitter jag med benet i högläge, (visserligen skriver jag på datorn, tar bara en kort stund, ska snart tillbaka till högläget) och väntar på att värken ska avta lite... så det blir inget jobb imorgon... får vara hemma ett par dagar....( gillar inte, trivs väldigt bra på jobbet ). Men om jag vilar ordentligt och inte gör nåt tokigt men benet så kan jag kanske jobba i mitten på veckan..... Inga bilder blir det heller....men dom finns i kameran.... bilder på den gamla kökstapeten.... jag tänkte visa före och efterbilder när allt är klart.
                                                     Så tillsvidare... KRAM

8 kommentarer:

 1. Aj, aj det gäller att vara försiktig och ta det lugnt nu.

  SvaraRadera
 2. Usch, det var inte roligt! Du ska inte åka in och kolla så det inte är något brutet, eller så?
  Hoppas det känns bättre snabbt!

  SvaraRadera
 3. Oj det var inte bra. Tat lungt och krya på dej.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Stackars dig !!! Inget vidare !!! Men kul att få stajlat i köket . Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Hoppas att det inte är något allvarligt!

  SvaraRadera
 6. Jag känner hur ont det gjorde. Har det blivit bättre idag? Och har det inte det kanske du borde kolla upp det så du inte har nån spricka någonstans.
  Krya på dig!
  Stor KRAM till dig!
  Ge gubben en kram också för han blev väl jätterädd när han tappa greppet?

  SvaraRadera
 7. HALLOJ min vän !!!Otur igår och tur idag....du vann min ADVENTSKALENDER !! GRATTIS !!! Och den är redan på väg !! Hoppas foten är lite bättre idag !! Kram Eva

  SvaraRadera