lördag, november 20, 2010

Mulet och tråkigt ute....

...lite regn uppifrån gjorde så att den lilla ,lilla snön vi hade i stort sett försvunnit.
 Så det passade bra att sitta vid symaskinen idag....lite Hallo Kitty blev det.....
Och en till... dom är ju både söta och roliga att sy.
 Sen är måste det finnas alternativ till killarna oxå.... dom är inte så förtjusta i Kitty så jag letade och letade... hittade detta.... Hacke Hackspett..... jag köpte det för ett par år sedan på en av sy mässorna som jag besökt....Jag har provat det tidigare på en gardin till min äldsta grabb men nu ville jag testa en handduk.
 Sen bestämde vi oss för att gå till bowlinghallen där ALLA kan göra nåt tillsammans.....diskussion om vilket klot som är bäst?????
 Eller ...Jag vinner "farsan", jag är en hejare på det här.....
 Oupps .... förlorat nåt eller...?? Hittar du inte banan...eller ditt klot?!
 Nej... det här var inte så bra... ALLA käglor skulle ju trilla..... Men Jonas var duktig ändå, han vann över sin mamma.... vi var sammanlagt 5 familjer som träffades och bowlade, ålder...2år -ca 46 år. ( själv var jag nog nästan yngst.....)
- Ja, du vet att "tanterna" kan ju inte spela.... -Vi gjorde ett par fiiiina strikar.... - Fick inte du heller det rätta klotet, mitt var grönt hur var ditt? - Grönt det oxå....( fy vad ni står och tjafsar)
När vi sen kommit hem hade jag ändå lite energi kvar till stickorna.....har snart gjort färdigt framstycket till "ollen", sen ska det stickas ihop och plockas upp maskor till kragen.
Imorgon blir det fotbolls träning med Jonas och lite senare ett kalas... som ska vara ganska jämt... typ halva livet (50).

Och för er som undrar om det är värt nåt... ja, filmen om Harry Potter var jättebra... längtar redan efter del 2.

Kram

4 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna kunna bowla någon gång. Kanske något att se fram emot?

  SvaraRadera
 2. Mäh.. du är oxå inne på lite hello Kitty ;*) hehe
  Vad mycket fint du har gjort sen jag kikade in. Jag ligger efter lite på "kikar" fronten men tar igen lite då o då. kram

  SvaraRadera
 3. Det e så roligt att bowla. Sonen hade sitt kalas på bowling hallen. Då passade vi föräldrar att bowla oxå. Vad fin Kitty blev. Vad gör du av alla dina broderade saker?
  Ha en bra söndag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Det är jättekul att bowla !!! Men det var längesedan här. Man kanske skulle se HarryPotterfilmen om du säger att den var bra. Har inte fastnat sådär för HP.
  Dags att ladda.....15 pers på familjemiddag !!! Kram Eva

  SvaraRadera