tisdag, december 28, 2010

Jag fick en fråga....

..av min arbetskamrat idag... Har du fått upp julgardinerna????
 Ja, blev svaret. Eftersom vi fick omtapetserat precis innan jul så hade vi lite att stå i och gardinerna hade liksom inte "prio" 1. men dagarna innan jul så hjälptes vi åt, stora gossen och jag.
 Mina gardiner som jag hade uppe förra julen.... ja faktiskt så tog jag ner dom och skakade av dom innan tapetseringen....( skäms på mej). Dom blev sittande och faktisk ingen av mina bekanta som hälsat på har haft anmärkningar på gardinvalet i köket!
Jag lovar att jag ska byta när helgerna är slut. Jag får väl fotografera och bevisa att jag har bytt.
 Vår nya klocka är oxå uppe!!! Nu kan vi se tiden både från matplatsen och köksdelen. Klockan har två sidor som en stationsklocka.
 Här är vantarna..... jag broderade med svart. Ville inte lägga på vitt för jag tror det blir lite klumpigt, men jag flätade in lite vitt i "tofsen" för att "lighta" upp den lite.
 Jag är jättenöjd med vantarna.... dom ska få en ny ägare.... men jag säger inte vem...... det blir en överraskning!!!
Och några varv blev det på "tröjan"... 2 flätor á 12 varv... har gjort sammanlagt 6 flätor på framtycket, ska göra 9 innan det är dax att maska av för ärmhål.....  ja, jag vet .... är snart där.... men jag har andra "små"projekt på gång... typ sockor i det röda garnet som blev kvar..... det är mycket roligare....

Kram

3 kommentarer:

 1. Vaddå julgardiner hela året? ;-) Här plockas gardiner ner för att bytas ut och upp kommer inga andra så var det visst jul igen. Inte i köket, men i ett annat rum som inte allt för många ser.
  Vi har också en sån där fin klocka(fick den i julklapp ifjol).
  Röda fina vantar hade du också hunnit med att göra och sen stickat på tröjan. Jag blir riktigt avundsjuk på er som är så produktiva.
  Ha en skön onsdag!

  SvaraRadera
 2. Jag har INGA gardiner alls... :-)
  Den där klockan var en riktig fullträff, dekorativ och praktisk!

  SvaraRadera