fredag, december 24, 2010

Nu har Tomten varit här....

Lucka 24.....
 vackert röd med självaste Tomten på.....
 ...inuti... ett vackert julhjärta!
 Ja, ja nu kom bilden på sne igen... vet inte hur jag gör men tokigt blir det iallafall.  Den här kvasten fick vi av min mamma. Vi pratade faktiskt om en ny kvast häromdagen, den gamla börjar sjunga på sista versen... Tack mamma!!
 En julklapp från äldsta grabben... Nordman!!!! Tack "gubben" mamma blir sååå glad!!!
 Och här kommer julklappen från mellan killen....naturligtvis vet han att mamma önskar sej trådar, broderitrådar!!! Tack "lilla gubben"!
Och eftersom vi tar det ganska lugnt på kvällen... när vi kommit hem från "farmor", vi kollar lite på Tv osv....med "mormor", så kan det bli tid för lite stickning .... och det blev lite sockor. Jag blev så förtjust i "mudden" på prinsess vantarna ( från Karma som Tant kofta gjort mönster på) att jag bestämde mej för att göra ett par sock-skaft med det mönstret. Och foten blir grön för det garnet hade jag hemma. Jag tycker att dom blir jättefina!!!!

2 kommentarer:

  1. Oj, så fina dina sockar ser ut att bli! Smart att använda den mudden. Det blir ju väldigt dekorativt. Diggar din kvast också! Snyggt med randigt. Ha en fin och lugn juldag!

    SvaraRadera
  2. Tänk att tomten vet ibland vad man behöver. På julklappsbyte på jobbet fick jag 2 handdukar och gubben och jag hade talat om att vi behövde lite nya handdukar till jul.
    God fortsättning på julhelgen!

    SvaraRadera