lördag, december 11, 2010

Nu har vi fått veta felet.....

...på bilen. Det är antennen till tändningslåset som har gått sönder... ett ovanligt fel men inte så dyrt. Varför ska det här ske just nu...och just oss????? En del får bara dom "prövningarna" man klarar av... nu klara jag/vi inte fler. ( Det är inget roligt)
 Lucka nr 11... ett rött litet paket som.....
 ..innehåller några hjärtan och händer... lite kul... funderar på hur jag ska använda dom.
 Lite sytt blev det oxå..... Gustav, broderiet kommer från Needlework.ru....... sytt på ett svart örngott.
 Marilynn monroe... kommer oxå från Needlework.ru och är oxå sytt på ett örngott. Det här ska bli en present.....
 Spishandduken är nu klar. En dvärgspets i vitt.
Och sen blev det lite stickning framför tv:n..."Så mycket bättre"..alltså vilka underbara människor att lyssna på , vilken musiktolkning dom gör.... man blir  hänförd varje gång..... dom är ju bara sååå bra!!!!!
Vad stickningen ska bli...? Jo det ska jag berätta.... Järbo´s Raggi, ska bli ett par vantar... jag stickar efter lovikka mönster från järbo...tror att originalet är stickat i "lilla lovikka", ungefär samma masktäthet. Jag hoppas att det ska bli bra.... vi får väl se när dom är klara....

Kram

5 kommentarer:

 1. De där vantarna ser jättefina ut. Härliga färger! Hoppas ni får ordning på bilen snart! Jag är så bortskämd så jag har en bilkunnig man, och en morbror som är bilmekaniker, och som alltid ställer upp :-) Som sagt, jag är bortskämd på det viset... Lycka till nu!

  SvaraRadera
 2. Min man är också "fritidsmekaniker" så vi behöver inte heller lämna bilen till verkstad. Hittills har han alltid klurat ut det. Men det är inte kul när det krånglar för det eftersom man är så beroende av bilen när man bor på landet. Hoppas det inte blir fler fel på ett tag för er nu!
  Vantarna är jättefina, såna vill jag också ha! Ska se om jag hittar sånt garn i "min" affär.

  SvaraRadera
 3. Hur kan du både sticka så fint och titta på TV?

  SvaraRadera
 4. Fräck broderi med marilyn. Den måste jag se om jag hittar.
  Ja du varför måste alltid sånt ske runt jul då man man som mest utgifter jag har en fin räkning på min bil 3000 själrisk efter att jag åkte kanna baklänges i vår backe och drog hela sidan på bilen. Sura pengar som skall ut i januari.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Alltid skönt att få vetskap när något inte funkar !!! Bilar ska bara fungera. Alltid !! Du får väl samla alla scrapprylar från adventskalendern i en liten låda för korttillverkning.De här går bra att limma fast på kort. Kram Eva

  SvaraRadera