söndag, december 19, 2010

Söndag 4:de advent....

..och granen är införskaffad... inte så snygg men den är vår. Ganska smal, ser ut som en "tarm"... några kottar finns det oxå, dom får hänga kvar.
Lucka nr 19... rött med guldhjärta...

 innehåll... små fina pärlor att scrappa med.
 Vantar... princessvantar..... gröna, sköna..... roliga att sticka.....
 Gustav finns oxå här... ett broderi av Danisov.....
 sitter på ett örngott.... "sova på maten" typ...
Fler vantar, nu har jag snart gjort alla tre storlekarna....paret till höger får endast vitt på toppen, det var så plöttrigt att sticka med två trådar, det blev lite trångt vid stickorna......
Allt för ikväll....(bilen krånglar igen, troligen pga köldgraderna)  Jonas är sjuk oxå... troligen lite kräksjuka....hoppas han kan gå till skolan på tisdag. Han kräktes lördag kväll/natt, man måste vara hemma 48 timmar efter sista kräkningen så det bör bli som vanlit på tisdag...... Hoppas nu att ingen mer i familjen blir sjuk. Då kanske inte Tomten vill komma på fredag!

3 kommentarer:

 1. Trist med sjuka i familjen....NU !! Lilla Tess, barnbarnet hade 40 gr feber ikväll. Men barn kan snabbt friskna till . Hopplöst med bilen , som förmodligen inte gillar den här vintern. Jättesöta vantar !!! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Gulliga vantar!
  Här har också kräkts; dottern en enda gång i fredags. Men hon hade svårt att komma igång igen, känt sig svag och urkig fast inte illamående. Hoppas Jonas blir ordentligt pigg igen snabbt!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det inte blir fler sjuka hos er! Vantarna är läckra!

  SvaraRadera