lördag, januari 08, 2011

Idag blir det ett väldigt kort inlägg.....

..Jo för jag är så ruskigt trött så jag har nog inte gjort många knop idag... blev lite sent igår/ tidigt imorse... så handarbetat har jag INTE gjort... men en kort sväng på stan blev det. Skulle köpa mej en "cooler" till min nya dator... den var slut. Då fick vi åka till div andra affärer som kan tänkas ha såna... bla "sveriges billigaste varuhus"..el giganten... näe dit åker jag INTE och handlar... dom var faktiskt dyrast!!!! ( det har hänt många gånger att just el giganten är dyrast på sina produkter) Det blev ett par andra som hade billigare men jättebra "cooler". Så nu ska jag bara "ringa en vän" som kan hjälpa mej med datorn och flytta över alla "mina" saker till den nya datorn innan den kraschar alldeles. Jag får väl bjuda på fika när han kommer och så får han ta sin fru med sej så att vi kan sitta och diskutera sömnad osv.....medan han  fixar "min dator"!!!
Nä nu blir det "softa" i fåtöljen och sen tidigt isäng... Jonas har fotboll imorgon.

                                                                            Kram

2 kommentarer:

 1. Hopppas du får igång datorn snart.
  Måste få berätta när jag skulle ha igång min så kraschade hårddisken efter 1 månad oc fick skicka in den dom byte ut hela hårddisken med följe att allt som jag har satt in var borta.
  Så skulle jag börja igen och kom fram till att nätet med tele2 skulle in försökte få hjälp med support då säger han att du får skicka in både datorn och nätet till HP service. Jäv....
  vad förbannad jag blev sa till honom att du e inte klok bad honom fara. Sen satt jag själv och försökt helt plötsligt vips så fungerade allt.
  Ha tänkte jag vad bra jag är. Efter 1 vecka så ringer Tele2 och undra hur det gick jag sa att in kan ju kolla över er personal inom support. Hur bra dom e på att hjälpa till. Tack och hej. Så var min resa med datorn.
  Hoppas du har bättre support. Kram

  SvaraRadera
 2. vet du att elgiganten har en billigast pris policy? den fungerar som ¨så att om du hittat en sak som dom har, billigare på nått annat ställe, så sänker dom sitt pris för att matcha det. tänkte att det skulle vara bra att veta!:D

  SvaraRadera