lördag, januari 15, 2011

Idag hann jag en hel del faktiskt.

Ja.. jag börjar nog att visa en present.... ska ges bort imorgon... jag tror inte att det är nån risk att bli avslöjad. Det är en Pojke/man som fyller år, nära bekant med oss. Han vet att jag broderar och kan hitta på "hyss" ibland.
 Han gjorde en önskan... eller det var nog mamman i familjen som var lite,lite delaktig oxå.... -"Man skulle ha sidenkallingar med texten "Big is beautyful" mitt fram. Jag kanske ska önska det av Bettan?"
 Ja, sen blev det lite hmmmm och "fniss" och hihi. Men då tog jag väl saken i egna händer, for till stan och köpte ett par kallingar i tigermönster. Och vad står det??? Big is beautyful förstås...fram!! Fast jag har delat texten så Big Beauty står på ena sidan och is ful på den andra om gylfen.  Vi får väl se hur mottagandet blir ....
 en inte bara "kallingar" ska han få, det är svårt att hitta på grejer till en kille på 21 år, han har inte flyttat hemifrån än... det blir nog lättare då. Han är kock så han har fått såna saker förut och jag ville gen honom nåt annat. Ett örngott med en "tjej" på..... nåt att vila både ögon och huvud på!!
 Broderiet kommer ifrån Danisov. Needlework.ru

Och sockorna blev oxå helt klara idag.... leverans sker på måndag. Svart är riktigt svart!!! Men alla maskorna fanns på plats HELA tiden

Kram

1 kommentar:

  1. Vad fina saker du gjort!!
    Riktigt kreativ! Du har ju hunnit med hur mycket som helst, ju!!
    kram //syz

    SvaraRadera