måndag, februari 21, 2011

En sykväll...som

det inte blev nåt sytt på.
 Jag fixade med lite mönster istället och hann inte som jag ville så då kom nästa beslut istället.....ta fram stickningen och var lite social med gubben. Jag stickade lite på koftan igår och har kommit en bit till.
 Men så hittade jag det här i gömmorna.... och det finns ju små söta barn i släkten ...både flickor och pojkar....
 ..och jag tror att dom behöver vantar till sina små söta händer.....
...så det blev lite stickat på ett par rosa vantar.... de ska till en liten.... eller lite större flicka...som har en liten bror som snart fyller år.... han får oxå ett par vantar men ska nog få nåt mer typ en lite leksak eller nåt åt det hållet.... bara nyttoprylar är kanske lite tråkigt...?? Ja iallafall så får jag ta tag i broderierna lite senare i vecka...jag ska ha lite sportlov men mina barn, inte så att vi ska sporta så mycket....dom stora tycker  inte att jag nödvändigtvis behöver vara hemma men minstingen tycker att det är jätteskönt att ha sovmorgon varje dag!!! Vi ska försöka besöka idrottshallen och kolla vad dom har att erbjuda på familjedagen på onsdag. Men nu ska vi sova ...imorgon är det jobbardag...sen blir det lite ledigt.

Kram

1 kommentar:

  1. Sportlov, ja i år kan man ju skida m.m. men jag tror att många barn redan är trötta på snön. Sovmorgon och inomhusidrott låter som en bra idé !! Kram Eva

    SvaraRadera