söndag, februari 13, 2011

Kallt även idag.

Så då har det blivit söndag kväll..... minstingen sover (hoppas jag), de stora grabbarna är på plats. Jonas var på kalas idag och blev trött när han kom hem, vi ska upp tidigt imorgon så det blev bra att han somnade skapligt.
Annars har vi försökt inhandla sånt som fattas...mjölk, korv, mat och sånt... men lite stickning blev det iallafall... har tagit mej an det andra framstycket på min kofta... det var ett tag sedan och man glömmer så lätt..... fick verkligen koncentrera mej....höll på att glömma ökningarna i sidan på koftan och sen var det knapphålen.... dom ska sitta med jämna mellanrum och det hoppas jag att dom ska göra nu. Jag har försökt räkna ut var dom hamnar...2 st  är klara, bara 4 kvar och det sista i halskanten.....

Kram

4 kommentarer:

 1. Alltid lite krångligt med knapphålen... Mina har en tendens att inte bli alltför jämna...

  Men snygg blir tröjan hur som helst! :)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Det ser lite komplicerat ut det där mönstret men är såklart lätt som en plätt för dig !!! Kram till dig // Eva

  SvaraRadera
 3. Jag blir alltid avundsjuk när jag ser så här snygga mönsterstickningar! Jag är värdelös på sånt, blir ojämnt och dant.

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Jag drog dig som en av mönstertestarna jag sökte! Skicka ett mail till emlou@live.se så kommer mönstret per mail till dig! Ha det bra!

  Emma

  SvaraRadera