onsdag, februari 09, 2011

Stackars barn.....

..ja.. det blir inte lätt det här. Mellansonen som var säker på hur han skulle välja till gymnasiet har ångrat sej och VET INTE hur han ska välja....plugga...plugga vidare....plugga lite...yrkesinriktad....högskola...osv. Det är inte lätt. Ikväll har vi varit på mer information på en av linjerna han ev tänkte välja.... på lördag ska vi till nästa för ytterligare information.... jag säger bara en sak...Det ska vara roligt att plugga i 3 år!!!! Så det "gossen" ska fundera över är...vad gillar han, vad villa han göra nästkommande 3 år.....Vi stöttar och tar reda på fakta och försöker vägleda inom hans intresse. (Phuuu)

När vi så äntligen kommit hem blev det en kopp kaffe och några varv på Jonas vantar.... "tummen" sitter på nål och intagningarna till "toppen" ska göras..... men nu ska jag inta sängen....det var en jobbig dag!

Kram

2 kommentarer:

  1. Jaa! Stackars barn! Och föräldrar! Så unga människor borde inte behöva fatta så stora och svåra beslut. Allt i den heliga valfrihetens namn! Gah!!!

    SvaraRadera
  2. det är så enormt mycke information till dom som skal börja gymnasiet..men jag tycker att dom är alldeles för unga för att ta dom besluten för hur många 15-16 åringar är mogna nog till att bestämma va dom vill göra resten av sitt liv?

    SvaraRadera