onsdag, mars 30, 2011

Gör fortfarande ont!!!

Men det ser väl lite bättre ut... Har provat mina skor..det går inte, får ta vinterkängorna och knyta upp dom så att dom sitter väldigt löst...
...snörningen hamnar precis på blåsorna... Har vadderat med en kompress ifall blåserna går sönder under dagen, får väl gå utan arbetsskor oxå om det inte är så att blåsorna hamnar " mellan remmarna" på skorna... Nu är det dax att fara till jobbet..( fönstregubbaran har inte kommit än..är klockan inte 7 än kanske??)

Kramar från  "fru klantarsle"....

3 kommentarer:

 1. Men AJ! Hoppas du får det att funka med plåster och sådant! Skinnet är ju rätt så känsligt på ovansidan foten.

  Och det går så fort, den där lilla käcka svängen på pannan man gjort tusentals gånger och varför skvätter det över den tusenförsta? Och varför är foten precis under skvättet?

  Jag spolade kokande vatten över min hand igår men det är ju betydligt svalare än fett och dessutom kom jag snabbt under kranen med kallvatten så det blev ingenting. Lyfte äggkastrullen för häftigt så vattnet kom i svvallning...

  SvaraRadera
 2. Alltid lägga kallt på oavsett var man bränner sig (slarvar själv med detta!).
  Nyfiken på om de kom när de skulle? Antigen 1 timme för tidigt eller väldigt mkt senare gör de hos mig ...

  SvaraRadera
 3. Oj,oj, de var otur. Men hemmaolyckor är ju de vanligaste, och väldigt fort gjor. Hoppas att det går fort över, och inte svider. Ha en fin dag, kanske har du också sol?

  SvaraRadera