söndag, mars 06, 2011

Nu är det klart!!

Jag fyllde för en vecka sedan och lilla"gubben" fyller om ett par dagar...så vi brukar fira "våra" dagar tillsammans nånstans mittemellan... Och  det gjorde vl lite idag. Våra mammor och en moster o morbror var här..alldeles lagom med gäster. Man hinner prata med alla och vi har ju fyllt vad vi ska...är ju vuxna, så kalasandet tycker jag tillhör våra barn!! ( då gör vi roligt för dom med gäster och fika)
 men lite blommor fick vi iallafall, en vackert blå hortensia...den ska sättas ut i sommar. Jag älskar den här blå färgen!!
 Och en annan blomma..vita blad med en typ grön stängel mitt i, kan vara en flamingotyp eller någon sorts kalla...jag vet inte men fin är den!
 Sen har jag sett på flera bloggar att snön är borta...hmm vad har ni gjort?? Vi har massor med snö kvar....trots plusgrader och sol!!!! ja, ja den kanske försvinner snart iallafall.....
 mina sockor blev färdiga ikväll.... dom sitter PERFEKT!!!!! Dom är stickade i ett bomull/lingarn så jag kan ha dom som strumpor om jag vill. Typ "träskosockar", det fanns nåt som hette det när jag var barn...då var det färgglada sockar stickade i bomullsgarn
Och påbörjade...en fuskolle, den är beställd så nu har jag att sticka på ett par dagar.
James Bond ropar...bäst att kolla klart innan sängen!!

Kram

3 kommentarer:

 1. Jag tycker det är ganska skönt när födelsedagarna går tämligen obemärkt förbi. Heter inte blomman fredslilja/fredskalla eller nåt sånt? Ser att du också stickar sockor och vilken fin blå färg det var på dom! Jag har just upptäckt vad skönt det är att lufsa runt här hemma med hemstickade sockor, inga kalla tår här inte!

  SvaraRadera
 2. Gratulerar i efterskott! Håller med, det är klart roligare att fira barnen, själv känner jag mig rätt så färdigfylld :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!

  Och kul att du ville vara med i min tävling! Jätteroligt att läsa dina svar. :)

  Kram

  SvaraRadera