söndag, april 03, 2011

En liten snabb tur....

..till Ikea blev det idag..."gubben" behövde en ny "sak/förvaring" till sina papper...
och han heter Helmer...en liten stapel/byrå med lådor for ...räknigar...kortlekar...sladdar, laddare, hörlurar..osv, osv....
Och då hittade jag lite smått och gott...en stryjkbräda att ha på bordet...( den gamla är så otymplig att jag slutat stryka)
 Nya brickor att bära saker på, tex kaffekoppar till uteplatsen.... de gamla brickorna är både rostiga och fula....

 Metalltunnor...två stycken till de stora grabbarn...att lägga sin tvätt i...just nu ligger den utspridd på golvet i deras rum (ganska vanligt fenomen för tonåringar???)

Slutligen inna läggdax hinner jag sticka lite på sockorna... det kan bli ett par varv kanske...är ganska trött i kroppen...vet inte om det är nån influensa på gång, Jonas har haft feber i helgen...vi får väl se hur det utvecklar sej...

Kram

4 kommentarer:

 1. Mmm, man brukar hitta mycket bra att ha på IKEA.

  SvaraRadera
 2. Sån strykbräda har jag också, så prakisk. Du hänger upp den i garderoben efterpå. Ja smutstvätt på golvet är nog mera vanligt än ovanligt. Kaffebrickor kan man aldrig ha för många av.

  SvaraRadera
 3. Jo jo en riktigt aktiv söndag med andra ord!!
  Vi byggde staket till Pojken så att han kan gå ut på baksidan utan att smita! :)
  Han har inte fattat än att han har mer yta att röra sig på! :D
  //

  SvaraRadera
 4. Tvätt på golvet har jag/vi sett alldeles för mycket av. Grabben har haft en tvättkorg att slänga smutstvätten i, men av någon konstig anledning har tvätten hamnat bredvid. Och tyvärr har jag hittat oanvända kläder i tvättkorgen som måste tvättas om eftersom de legat tillsammans med smutsiga.
  Hoppas dina grabbar använder tvättunnan

  SvaraRadera