lördag, april 30, 2011

Helsingfors by day.....

Det började iallafall bra med vädret..lite sol. Promenerade i till stan sen ...kom det en skur med regn...fortsatte att promenera, kollade in massor av butiker...men hittade faktiskt ingen affär med garn..kanske finns det inte sån här eller så var det bara så att jag inte hittade nån.....sen kom det en regnskur till!!!!!
Nu är vi tillbaka på båten, lagom kalla om fötterna som oxå värker lite av allt gående.... snar är det dax för avfärd till sverige igen och vi planerar för middagen...nåt gott som passar oss alla 11, både stora och små...hm...
Någon dans har det inte blivit och kommer troligen inte att bli ikväll heller...det gör inte så mycket för vi sitter och pratar och har skojigt ändå.

Nu ska jag kolla vad "grabbarna" gör...spelar dom på automaterna tro??? eller kanske ett bilspel..

                                                Kram

4 kommentarer:

 1. Åh, du var i Helsingfors... Garnaffärer skulle du ha hittat på bland annat Annagatan 20, Fiinaneule har öppet på lörd. till kl. 15
  På Mäkelägatan 54 B, 3:e våningen hittar du Garnhuset Priima, närmast båten är nog Högbergsgatan 20 där du hittar Menita, på busstationen som heter Kampen, hittar du Novitas garnaffär och i Stockmann ska det visst också finnas en garnavdelning.
  Åh, varför frågade du inte av mig, så skulle du ha haft mera garn i lager än mig. :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni har en riktigt skön hemresa också :-)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du gungat iland utan sjösjuka, för fy attan vad det blåser. Du kan gunga in till mig och kolla !! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni haft en trevlig resa!

  Kram

  SvaraRadera