söndag, april 10, 2011

Jaha då var det söndagkväll...

..och jag har nog blivit liiiite solbränd...jag har suttit ute minst två timmar idag...med en kopp kaffe i solen...och den gröna stickningen i handen. Granne gjorde lite sällskap en stund, mycket trevligt. Det märks att våren är på väg och att man vill ut och "fixa"lite inför sommaren.
Jag har gjort lite annat oxå...när jag inte suttit ute......här är den blå/gröna tröjan med flätor...eller var den blå/gröna...

 det är inte alldeles lätt att repa upp ullgarn utan att få "tussar" som fastnar i varandra och gör en TOKIG!!!!
Ja, ja eftersom jag ändå har hittat var jag ska "fixa" mina bilder i bloggen så är det bäst att jag fortsätter....in i Picasa....sen Picnik för redigering...

 ..jag har snart fixat de senaste årets bilder i bloggen och kollar hur mycket minne jag har kvar....ifredags var det 0.99 GB av 1GB..idag är det bara 0,45 GB av 1 GB.... Ära jag duktig eller är jag duktig..??!!  Sen har jag hittat programmet  för de egna bildredigeringarna min nya dator...såg inte likadant ut som i det gamla programmet...man är ibland lite feg för att prov...men "programmet" hade "gömt sej i en verktygsmapp". ( den som är kunnig hade säkert hittat det på en gång).
Och här är det upprepat och klart...det ska bli en kofta av den här oxå...men jag ska försöka att få den gröna klar först... (den som har varit gul oxå....)
Kram

5 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med solen som skiner? Har också suttit ute en stund idag och bara njutit och repat upp en gammal påbörjad tröja i luddigt garn. Var inte alls rolig att repa upp, men nu är det gjort. :-)
  Ha en skön måndag imorgon!!!

  SvaraRadera
 2. Härligt härligt att sitta utomhus och sticka. Fast det har inte jag gjort för jag har planterat om mina pelargoner, 4 balkonglådor som ska till stugan och två här hemma. Roligt att de klarat vintern. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Ja det låter härligt, sol, vår och stickning. Vi har lite snö kvar, och lite för kallt för att sitta ute.

  SvaraRadera
 4. Oh, vad skönt det låter! Utomhus i solen med en stickning... Kan det bli bättre?! Knappast! :)

  SvaraRadera
 5. Ja vädret var fint i helgen, min näsa är fortfarande röd efter balkongstickningen. Så flitig du är med dina bilder, blir alldeles trött bara jag tänker på mina.

  SvaraRadera