lördag, maj 21, 2011

Idag blev det stan....

..det måste bli så ibland....
Knappar behövde jag.... tre stycken till min kofta.

Dom ska sitta på denna....lite svårt att se kanske men dom ligger på sin plats, ska bara leta fram en sy tråd som passar.

Skolavslutningen närma sej med stormsteg...det är inte många dagar kvar...typ 15 eller nåt sånt. Så Grabbarna behöver lite snyggt att ta på sej. Dom behöver förresten lite snyggt i garderoben så dom "klarar" sommarens värme väder oxå....
Jonas ville ha svarta jeans och svarta kortbyxor....( hänger under tröjan så dom syns inte ) Sen hittade han en vit t-shirt och en svart väst till det. Skolavslutningskläder!!!! Förra året var det vitt som gällde.

Svarta skor kulle det oxå vara...vitt blir så smutsigt ( Jonas egna ord).Annars tycker Jonas att vita skor är väldigt fint. Men han älskar skor ( skyller på mormor, hon älskar oxå skor, vissa saker kanske går i arv????)


Så var det Philip som slutar 9:an...Svart skjorta..det blir fint!! Det finns en grön t-shirt under som passar om det skulle vara svalt väder den dagen det är dax. Och ett par skitsnygga rutiga kortbyxor...( hänger under skjortan därför syns de inte. Men dom går i svart/vitt och grått.)

Och framåt kvällen när allt annat var fixat så blev det lite stickning igen....inget nytt iallafall.....men jag fortsätter på min sjal/pläd. Nu kan jag mönstret i stort sett utantill...då går det lite fortare att sticka än när man måste lusläsa diagrammet.


Kram

2 kommentarer:

  1. Vad skönt när man hittar det man är ute efter!

    SvaraRadera
  2. knappar är bra å ha ;-)
    läckra kläder grabben har!
    ha en härlig vecka.

    SvaraRadera