lördag, maj 14, 2011

Nu är dom tebax.....

..mina försvunna inlägg såklart, utan kommentar...jag vet att jag hade på ett av dom men det spelar ingen roll. jag vet iallafall på ett ungefär vad som stod och vem som kommenterade.
Jag har tittat på eurovisionsongcontest... konstaterar att det är en väldigt tur att vi har olika musiksmak....jag hittade bara EN som jag tycker ska vinna.......Irland!!! Trallvänlig, rolig och medryckande. Visst fanns det nån mer bra men ingen som direkt fastnade i mitt huvud..
Under tiden har jag stickat lite ...ingen bild men nu är det bara sista varvet med avmaskningen kvar (måste göra inlägget innan imorgon).
Passade faktisk på att vara en sväng på stan på förmiddagen oxå...köpte mej två jordgubbsplantor...ska plantera dom imorgon, dom gamla är alldeles borta i krukorna, vet inte vem som "tagit" dom...kanske Kung Bore??!! Sen gjorde jag iordning lite på uteplatsen, plockade bort massor av stora stenar, grävde upp lite gräs, hämtade lite singel och la dit, ställde några krukor på gruset och lade dit lite stora stenar igen. Nu står nog krukorna bra och stadigt. Imorgon ska jag köpa lite jord och plantera om lite.....sen får det nog vara klart och då ska jag invänta jordgubbarna och blåbären så att familjen kan smaska ordentligt.  Några örtväxter ska jag sätta oxå , för att kunna krydda maten gott i sommar...

                                                                Kram

3 kommentarer:

 1. Samma problem med Blogger hände mig, men nu verkar det vara okej igen. Härligt med jordgubbsplantor. Vi satte ifjol och milda makter vad jordgubbar vi fick. Mums !! Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Du är inte den enda som har blivit av med kommentare. Har en kompis som oxå blivit av.
  Jaja man får leva på det man har i huvud.
  Ha en bra vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det blev samma sak för mig. Trist...

  SvaraRadera