fredag, mars 23, 2012

Gammalt UFO!!

Som jag började på förra året....sen kom det både sockor och vantar emellan....
Nu är det nog dax att få tröjan FÄRDIG!!!! Jag har gjort några varv, dom är ganska långa....
Har varit lite social idag oxå...hälsade på hos syz på mixen, mycket trevligt. Det blir inte så ofta så det är desto roligare när vi ses och tjattrar....för det gör vi!!!! Jag hade tröjan med mej men "hade inte tid" att sticka pga "tjattret"!! När jag kom hem skulle jag brodera lite på maskinen...det blev inte så....jag gjorde lite annat istället...hängde tvätt och lagade mat..sen orkade jag inte så mycket mer.

Tandläkarbesöket gick förvånansvärt bra, det fanns 2 alternativ...ett lindrigt och lite billigare och ett jobbigt och naturligtvis lite dyrare...Vi beslutade oss för det billigare och lindriga alternativet...min tandläkare vet att jag har det jobbigt när jag kommer och han gör sitt bästa för att jag som patient ska må så bra som möjligt. Han och även jag hoppas och tror att det här alternativet ska hålla länge...om det mot all förmodan inte skulle göra det så får vi göra det bästa av situationen när den kommer ...men nu är det som sagt fixat och det känns bra!!

Kram

3 kommentarer:

  1. När jag städade bland garner och mönster igår så hittade jag det mönstret och så tänkte jag på din kofta och undrade hur det gått!
    Nu fick jag veta!
    Bara lite ärmar kvar!!!
    Du får se det som att den är sparad tills när sommarsäsongen med lite kyliga kvällar närmar sig!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Wow! Vilken färg! Förtjänar definitivt ett bättre öde än att förbli ett UFO! :)

    SvaraRadera
  3. Ibland kan det vara riktigt roligt att ta fram sina ufon. Och den här tröjan är ju helt rätt med den läckra färgen. Kram Eva

    SvaraRadera