onsdag, oktober 10, 2012

Det är sååå tråkigt att vara...

..sjuk...men idag har jag iallafall orkat fästa klart trådarna på sista vanten. Dom ligger nu under fuktiga handdukar på köksbordet.
 Fick ett telefonsamtal sent igår kväll...en beställning på handdukar, skulle jag kunna tänka mej, om jag orkar förstås...Jodå, jag gör mitt bästa blev mitt svar. Jag mådde faktiskt bättre i morse  värken i ansiktet och tänderna har släppt och snuvan sitter där den ska men det går ju att snyta sej. Lagom när personen slutade sitt jobb på eftermiddagen hade jag sytt klart.....en frotte handduk till den manlige bekanten...
 och en rutig kökshandduk till hans fru, som älskar att plocka svamp. Sen ville jag göra nåt annat.....
..jag satt ute på Ravlery och tittade, vilken massa snygga vantmönster det finns!! Jag hittade ett par som heter Freja. Mönstret är gratis. Jag blev bara så förälskad i mönstret, mina vantar blir grafitgrå och röd.
Jag satt en stund på Drops oxå, massor med vantar och sockor hittade jag där med. Nu blir jag sådär vilsen igen, vet inte vad jag ska sticka...sockor, vantar, sockor eller ...sockor...eller nåt fint ur vantboken...
Ja, nu ska Freja bli färdiga först sen blir det nog ett par sockor som jag har "ligger" på bordet..sen, sen blir det nog vantboken... det är ju snart jul!!

Kram

3 kommentarer:

 1. Men stackars dig vad länge du varit krasslig. Men du är nog inte ensam. Har en väninna som skulle kunna göra dig sällskap. Ändå får du fina saker gjorda.
  Krya på dig önskar Eva

  SvaraRadera
 2. Det var en envis, jobbig, urtrist, hemsk, förkylning, du åkte på :-( Usch......
  Det önskar man ingen!
  Vilket är roligast? Sy, sticka? Vantar eller sockor? Du är helt otrolig, i alla fall!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Susanne,Allt är roligast.Sy, sticka vantar och sockor.... det bara poppar upp nåt i huvudet och då måste jag bara få prova.

   Tack för alla 'krya på dej'.

   Kram sytanten

   Radera