torsdag, november 01, 2012

Semester och lite annat....

Jonas åker skridskor med Albin och hans kompis Felix, dom åker tillsammans med Jonas fritids....dom hade bokat tiden på Rosvalla och "hjälpte" till att spela hockey med de mindre grabbarna, kan lova att det var poppis.
Sen blev det då dax för mej att åka till blodgivningen...min allra första. Om det gick bra? Jodå det gick kanon, personalen var jättetrevlig, jag fick börja med lite fika pga ett litet strul med min journal sen berättade dom vad som skulle hända och jag fick tala om att att var min första gång. Oj vad bra ..sa dom så då fick jag en lite present i form av ett jättefint anteckningsblock med små bloddroppar på pärmen. 
 Efter givningen fick jag ta en fika till tyckte dom, det blev en kaffe och macka samt lite juice. Därefter fick jag välja vad jag ville ha för ersättning...det blev denna kopp. Mast som är blodgivare sen ett par år tillbaka samlar på dessa koppar i olika färger tycker att nu när vi båda "ger"  går det fortare att samla ihop kopparna...Ja så är det nog. Dom allra första kopparna har det blivit sprickor i, så väl använda är dom. Nästa gång jag ska ge blod blir det på min födelsedag...det ska jag väl komma ihåg ; )

 Jonas tittade på tv imorse, nåt barnprogram....där visade dom nån go bulle som liknade semlor...så vi handlade grejor och fixade till det. Mycket gott!!
 Jag har dessvärre frångått mina principer att göra en sak i taget....när jag satt på Rosvalla och kollade in skridskorna så startade jag upp ett par sockar till Jonas utan att vara klar med de andra projektet...så nu får jag väl turbosticka.....
 Här är sockan i första projektet...den kan man inte ta med sej som nöje för då måste jag ha så många nystan och diagrammet ska med...blir lätt fel och stökigt...dom här stickar jag hemma.
Efter maten blev vi lite sugna på godis....och Jonas ville skoja till det lite...Inte kan man låta bli att skratta...tyvärr så bjöd inte "bolget" på det , jag fick allt betala vad det kostade.

Kram

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga färger du har till sockorna!! Jättefina. Förstår att det är massor av "trådar" att hålla reda på ;-)
  Vad är det för bullar? Vad är det i? Ser verkligen ut som semlor.
  Smart "drag" med godiset!!
  Sv. Det är 9!! valpar i kullen ;-) Sååå bedårande söta.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag samlar på skålarna och assietterna i olika färger. Det var min 29:e gång häromdagen när jag lämnade blod.

  SvaraRadera