torsdag, december 06, 2012

Kan ni tänka er...???

Kanske, kanske inte...men ikväll är det riktigt skaplig inomhus... hyresvärden har varit inne och luftat alla elementen och ...ja, nu är dom lite mer än handvarma. Inte har vi tänt så många ljus ikväll och inte behöver jag vantar när jag stickar och inte behöver jag ha ponchon på mej. Nej, ikväll var det nästan som vanligt. Jag hoppas att det håller i sej och att jag inte behöver frysa och att jag kan sova hela natten.
 Vottelonhgvantarna är helt färdiga, ja tom trådarna är fästade....
 snabbt va...! Jag som brukar vänta tills "lådan" är full. Men Philip fick sina vantar ikväll och han blev jätteglad, ska inviga dom imorgon sa han...vi har ju lite kallt så det är väl bra med nya vantar.
Då får jag ta tag i sockornas hälar då....dom är just precis upp plockade och ska stickas några varv på innan jag gör intagningarna....

Kram

5 kommentarer:

 1. Vantarna är verkligen snygga! Ska bli spännande att se strumporna klara.

  SvaraRadera
 2. Snygga vantar. Skönt att ni har fått värme på elementen. Jag brukar lägga en varmvattenflaska i sängen en stund innan sänggående när det är kallt. Är så skönt att värma fötterna på.

  SvaraRadera
 3. Vantarna blev jättesnygga! Skönt att ni fått värme igen. Vi har också kallt inne , men här är det fönstren som borde bytas, blåser rakt igenom och en morgon hade vi is på insidan av fönstret. Det går åt mycket värmeljus.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas din hyresvärd får fart på värmen ,,,snygga vantar oxså,, du stickat!!Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, nog har vi fått vinter allt..

  om ingen ska ha sockarna så får dom gärna skickas till mej :))

  Hör av dej...
  Trevlig helg.

  SvaraRadera