söndag, april 07, 2013

Snösöndag...Aprilväder.....

Först trodde jag inte att det kunde vara så men jodå, det kom lite snö på eftermiddagen... Nåväl, vi har iallafall invigt grillen och det var sååå gott!!!! Mer grillat till folket! Dax att bunkra grillbriketter och tändvätska så det finns grejer när andan faller på.....Fö en bra dag, lite sol, lite moln och lite blåst samt snön då förstås.
 Vantarna blev klara...nu ligger dom i fuktiga handdukar. Det blev en liten damstorlek och Aprilmånads utmaning i vottelong 2013 är gjord. Ordet var flätstickning.
Sockor igen. Hittade ett fint mönster på Drops. Drops Extra 0-880.Har bytt ut lite av färgerna, stickar i Opal, Fame och Fabel. Stickor nr 3.0 mm en kanonbra storlek som jag trivs att sticka med.

Idag kom jag ihåg att jag skulle smörja in mej med solskydd...men har inte suttit så länge i solen som igår så jag hade nog inte behövt smörja... 

Kram

1 kommentar:

  1. Så brukar det vara för mig också, med solkrämen alltså... kommer jag ihåg den går solen i moln eller jag blir kvar inomhus. Sockor är så härlig stickning, lagom stort och behändigt. De där blir fina!

    SvaraRadera