måndag, juni 10, 2013

Ömsom sol ömsom regn....

..sånt väder det kan bli. Jag vill ha sol, sol, sol redan nu så att det hinner torka upp ordentligt innan fredag och skolavslutningen/studenten. 
Jobbar sista dagen imorgon för den här veckan...har lite att stå i innan fredag..... Men det löser sej alldeles säkert och missas det nåt så blir det som det blir, ingen är väl helt felfri ...!?
 Som jag berättade igår (imorse) så stickade jag ett par sockor när Jonas var på äventyrskalas på Boda borg, Sista varven blev klara nu ikväll....Skulle ha suttit vid symaskinen en stund oxå men det hann jag inte ...får göra det imorgon
Ska ta tag i min tunika...vet inte om jag blir helt nöjd med den...får sticka en bit till och se hur det blir...annars repar jag upp och börjar om...sommaren är väl lång...eller så kommer det en nästa år oxå.

För lasaretts besöket i natt har det blivit något bättre, det är min mamma som har fått en rejäl infektion i kroppen och nu blir behandlad, trött, tapper och vid gott mod. Vi hoppas att det kan få bli hemfärd i slutet på veckan.
För mej blir det tidigt isäng, jag har några timmar att ta igen efter en lasarettsbesöket och en dag på jobbet. 

Kram

1 kommentar:

 1. Nere hos mig i Blekinge har det inte kommit många droppar, gräsmattorna är redan bruna och alla växter törstar efter regn. Visst, vi behöver nog lite regn men man vet ju av erfarenhet att när det väl har börjat så brukar det hålla i sig.
  Gillar färgen du har valt till din tunika, sockorna ser så härliga ut.
  Hoppas att din mamma kryar på sig.
  Ha en bra dag.
  Annika

  SvaraRadera